Olemme kiertäneet esityksillämme eri puolilla Suomea päiväkodeissa, kouluissa ja lastentapahtumissa usean vuoden ajan. Ne sopivat kaikenikäisille ja toimivat niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Esitykset ovat ammattitaidolla tehty ja sisältävät huumoria, elämänmyönteisyyttä ja hyviä arvoja. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Mauno Hiiri asuu pienessä kolossaan kartanon kellarissa. Joulu on tulossa ja kaikki valmistelut tekemättä. Alkaa kiireinen tohina, jossa kaikki on mennä vinksin vonksin. Kun vielä yllättävä jouluvieraskin tuppaa Maunon luo niin siitäkös ikimuistettava joulu syntyy.

Tarina on mukava kertomus ystävyydestä ja se tuo esiin hauskalla tavalla joulun tapoja ja perinteitä, jouluevankeliumin ja joulun tunnelmia.
Näytelmää on esitetty useita kymmeniä kertoja ja sen on nähnyt jo yli 4000 katsojaa eri puolilla Suomea. Se vierailee päiväkodeissa, kouluissa, tapahtumissa ja siellä missä hyvää lastenteatteria halutaan kokea. Esityksen kesto on 35 min.
ja se sopii kaikenikäisille.

Tässä näytelmässä on kaikki, mikä liittyy jouluun, paitsi joulusauna!

Mauno-Hiiri ja Millie-kissa kevättunnelmissa on jatkoa kaksikon tarinaan kartanon uumenissa. Mauno Hiiri saa kirjeen ameriikan serkulta, joka on tulossa käymään hänen luonaan. Siitäkös Mauno-Hiiri innostuu... mutta miten Millie-kissa suhtautuu uuteen saapuvaan hiiriserkkuun. Tarina on kertomus ystävyydestä, toisen auttamisesta ja kunnioittamisesta. Kevät on ilon ja ystävyyden aikaa.

Tämä esitys on esitetty monissa päiväkodeissa ja lastentapahtumissa eri puolilla Pirkanmaata sekä Keski-Suomessa ja Etelä-Savossa eri lastentapahtumissa. Alkuperäistä esitystä on päivitetty pienillä ja keväisen iloisilla lisäyksillä. Esityksen kesto n. 30 min ja se sopii kaikenikäisille.

Mauno-Hiiri ja Millie-kissa toivottavat hyvää kevättä sinulle!