KEIKKAESITYKSEMME

Olemme kiertäneet esityksillämme eri puolilla Suomea lastentapahtumissa ja - tilaisuuksissa usean vuoden ajan. Ne sopivat kaikenikäisille ja toimivat niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Esitykset ovat ammattitaidolla tehty ja sisältävät huumoria, elämänmyönteisyyttä ja hyvä arvoja. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

JÄÄKARHUN JUNAMATKA

Jääkarhun koti Pohjois-navalla on alkanut sulamaan ja lähdettävä muualle.
Maailmanasemalla hän törmää avuliaaseen Konnariin, joka rohkaisee häntä hyppäämään ihmeellisen junan matkaan. Tarttuuko Jääkarhu tarjoukseen vai etsiikö hän toisen tien?

Vajaa 20 minuuttinen näytelmä on hauska, musiikillinen ja innostava tarina toivosta, ilosta ja hyvien päätösten tekemisestä.

Näytelmä sopii kaikenikäisille ja se on jo kiertänyt eri puolilla Suomea lastentapahtumissa ja -tilaisuuksissa.
Sopii lähes tilaan kuin tilaan.


JUNAMATKA JATKUU

Junamatkan jatkotarinassa Toveri Poveri vie matkallaan iloa ja toivoa eteenpäin Saksaan. Elämään kyllästynyt majatalon emäntä Hilderyyd kohtaa iloisen voimamiehen. Saako Toveri välitettyä Hilderyydille huonolla kielitaidollaan junamatkan ihmeelliset salat vai jääkö hän vaille yösijaa?

Tarina on n. 20 minuuttinen jatko-osa Jääkarhun junamatkalle ja sopii kaikenikäsille. Elämä, rakkaus ja toivo ovat iloisessa tarinassa tärkeimpiä teemoja edelleen.

Hilderyyd ja Citroen

Junamatkan jatkotarinan toisessa osassa Hilderyyd on saapunut Pariisiin. Puistossa hän kohtaa katutaiteilija Citroen Le Soleilin. Hilde yrittää saada Citroenin näkemään värit paremmin. Miten mahtaa itseriittoisa taitelija ottaa vastaan majatalon emännän ehdotuksen?

Tarina kuuluu Junamatka jatkuu näytelmän kokonaisuuteen ja tuo esiin
hyvällä huumorilla myös rakkauden merkitystä.

Koko paketti sopii kaikenikäisille ja taipuu tilaan kuin tilaan.