USKO - Miten voi tulla uskoon?

Raamattu kertoo, että "kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla". Se sanoo myös, että "synnin palkka on kuolema mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme." (Room. 3:23 ja 6:23).

Raamattu kertoo myös, että "jokainen joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu." (Room.10:13).

kadet_ja_taimi.jpg

SANA "JOKAINEN"
TARKOITTAA MYÖS
SINUA.Jumala lähetti oman poikansa, Jeesuksen Kristuksen, maailmaan kuolemaan ristillä kaikkien syntien tähden, ettei kenenkään tarvitsisi joutua ikuiseen kadotukseen. Jeesus nousi ylös kuolleista, että jokainen joka uskoo Häneen, eläisi iankaikkisesti Hänen kanssaan taivaan kirkkaudessa. "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän lähetti ainokaisen poikansa, ettei yksikään joka Häneen uskoo hukkuisi vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." Joh. 3:16.

Jumala odottaa sinun vain tunnustavan syntisyytesi ja uskovan, että saat anteeksi syntisi Jeesuksen nimen kautta. Rukoile ao. rukous koko sydämestäsi ja ääneen, niin voit vastaanottaa Jumalan lahjan. Se annetaan armosta, ilman omia tekoja koska Jumala on rakkaus. Hän uudestisynnyttää sinut Sanansa ja Henkensä kautta. Ano vaikka näillä sanoilla:

RUKOUS

"Rakas Jeesus, tule sydämeeni. Anna anteeksi kaikki syntini. Pese minut puhtaaksi. Vapauta minut. Paranna minut. Kiitos Jeesus, että kuolit puolestani. Uskon, että nousit ylös kuolleista ja tulet jälleen takaisin minuakin varten. Täytä minut Pyhällä Hengellä. Kiitos, että rakastat minua ja opetat minua rakastamaan sinua ja lähimmäisiäni. Tarvitsen sinua nyt ja aina. Kiitos, että kuulet minua ja otat minut omaksesi. Aamen."

Jos rukoilit tarkoittaen sydämessäsi mitä sanoit, sanomme sinulle Jumalan palvellijoina, että syntisi on annettu anteeksi Jeesuksen nimessä. Muista kääntyä Jumalan puoleen aina, sillä Hän rakastaa sinua ja Hänellä on mahtava suunnitelma elämällesi. Ota yhteyttä muihin Jeesukseen Kristukseen uskoviiin ja tule mukaan Jumalan perheeseen.
Ryhdy lukemaan raamattua, Jumalan sanaa. Siinä on Hänen voimansa.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Autamme sinua löytämään seurakuntaperheen, jossa pääset kasvamaan armossa ja totuudessa.