Jääkarhun junamatka

Näytelmä on kaksiosainen seikkailutarina ihmeellisestä junasta joka vie maailman ääriin. Sitä on esitetty useilla paikkakunnilla lastentapahtumissa jo monen vuoden ajan. Noin puolituntinen tarina tempaa mukaansa niin pienet kuin isommatkin.

Ensimmäisessä osassa jääkarhun koti Pohjois-navalla on alkanut sulamaan. Hän lähtee etsimään kylmempää paikkaa mutta Konnari maailmanasemalla saa hänet kiinnostumaan evankeliumi-junasta. Monien vakuuttelujen ja hauskojen vaiheiden jälkeen Jääkarhu innostuu ja hyppää junaan. Ihmeellinen seikkailu alkaa.

Toisessa osassa jääkarhu on tavannut Moskovassa voimamies Toveri Poverin. Miehen voima on kateissa mutta siihen on jääkarhulla lääke. Palaako Toverin voimat ja innostuuko hän jääkarhun tarjouksesta?

JÄÄKARHUN JUNAMATKA YOUTUBESSA LYHYENÄ KERTAUSVERSIONA.
Löytyy näytelmän nimellä.


Junamatka jatkuu

Jääkarhun junamatka tarinan jatko-osa. Tässäkin tarinassa mennään hersyvällä huumorilla maailmalle ja törmätään mielenkiintoisiin tyyppeihin. Nähtävää ja koettavaa riittää tässäkin noin puolituntisessa kaikenikäisille.

Toveri Poveri tapaa saksalaisen majatalon emännän, Hilderyydin. Hän on kyllästynyt sotkuisiin asiakkaisiin eikä Toverikaan pääse helpolla. Kiinnostuuko värikäs saksalainen evankeliumijunasta vai jatkaako voimamies yksin junamatkaansa? Hilderyyd ei olekaan helppo tapaus
ja tarvitaan jotakin yllättävää hänen päänsä kääntämiseen.
Hilderyyd on saapunut kauniiseen Pariisin ja tapaa katutaiteilija Citroenin. Miesparka on pelkoja täynnä eikä näe värejä ympärillään mutta Hilderyydillä on hyvä uutinen kerrottavana.Saako hän kuitenkaan suun vuoroa itseään täynnä olevalta taitelijalta? Juna odottaa mutta hyppääkö ranskalainen sittenkään sen mukaan?


Jumalan hullut

Raamattua tutuksi vähän omintakeisen hauskalla tavalla. Jumalan hullut vie katsojan Nooan, Mooseksen ja Joosuan maailmaan. Puolituntista hauskaa esitystä on seurattu useana vuonna eri puolilla Suomea ja tarina on viihdyttävää katsottavaa kaikenikäisille.

Kolmiosainen tarina uskon sankareista, niistä vähän "hulluista", jotka uskoivat kun Jumala puhui. Nooa rakensi laivan kuivalle maalle, Mooses piti käsiä ylhäällä koko yön, Joosua kaatoi muurin huutamalla. Mitähän miehet ajattelivat ja mitä mahtoivat muut heidän ympärillään. Koomista menoa ja syvääkin oivallusta tarjoava kahden " hullun" näytelmä.


Näytelmien tiedustelut ja tilaukset yhteydenottolomakkeella
kts. Ota yhteyttä -osio.